Met mij samenwerken?

Met mijn missie wil ik graag zo veel mogelijk ouders bereiken. Naast mijn 1 op 1 aanbod werk ik daarom ook graag samen met bedrijven die zich inzetten voor een beter welzijn van hun werknemers (ouders of soon to be ouders met jonge kinderen).

Hieronder vind je drie manieren waarop je met mij kan samenwerken.

1. Persoonlijke trajecten voor (zwangere) ouders of ouders met jonge baby's

Dit traject is gericht naar werknemers die op het punt staan 'ouders' te worden. Een baby krijgen zal het leven van je werknemer op zijn kop zetten. Mijn aanbod ondersteunt jonge ouders in deze turbulente fase en geeft hen de info en de skills die nodig zijn om rust (en slaap) in het gezin te creëren. Het traject bestaat uit twee groepstrainingen en twee individuele coachingssessies in een tijdsbestek van drie maanden. In de tussentijd bied ik individuele ondersteuning aan. Er is plaats voor twaalf deelnemers in één Traject, zodat er écht aandacht is voor het individu.

Slaap is een basisbehoefte geen luxe

Elk gezin heeft recht op rust en slaap en elke ouder heeft de energie en de slaap nodig om de ouder, partner en werknemers te zijn die ze willen zijn. Ouders leggen tijdens dit traject de basis voor zelfstandig (door)slapen op basis van de wetenschappelijke kennis en dit steeds in verbinding met hun baby.


Happy baby, happy parent, Happy parent, happy baby

We geven ouders het vertrouwen en gemoedsrust dat ze de kennis in handen hebben om een happy, uitgeruste en tevreden baby te hebben. Zo kunnen deze ouders ook voldoende rust en slaap inbouwen. Gezonde slaapgewoonten en slaapcoaching ondersteunen de positieve verbinding tussen ouders en kind.We vermijden de overwhelm en het giswerk bij het krijgen van een pasgeboren baby. We ondersteunen ouders om 100% te genieten van de magische momenten van het ouderschap zonder uitgeput te raken door het gigantische slaaptekort. Ouders ervaren de vrijheid en het plezier dat gepaard gaat met een baby die zelfstandig kan (door)slapen


Baby's zullen nooit meer zo snel groeien en ontwikkelen als tijdens de 1001 dagen van hun slaap. Slaap is voor baby's cruciaal om het babybrain goed te laten ontwikkelen. Voldoende slaap heeft positieve effecten op het welzijn, concentratie en geheugen van werknemers. De slopende nachten kunnen ouders uitputten en het is dan ook belangrijk de valkuilen van het ouderschap haarscherp te benoemen.

2. Boek een workshop/bijscholing

Slapen en doorslapen is hét thema bij jonge ouders. Ik geef workshops of bijscholingen (volledige dag) aan pediaters en hulpverleners die ouders met jonge kinderen ondersteunen. Na deze workshopdag hebben heulpverleners al de kennis in handen om gericht slaapadvies mee te geven aan hun patiënten. Deze bijscholing geeft naast de wetenschappelijke kennis over slaap heel veel concrete tips hoe zij met ouders van kinderen (0-4 jaar) kunnen werken aan slaap en onrust en overprikkeling kunnen voorkomen en aanpakken.

3. Huur mij in als spreker

Ik word door bedrijven en hulpverlingsorganisaties regelmatig gevraagd om te komen spreken of voor het verzorgen van workshops. De beste match is altijd met een groep ouders (of soon to be ouders) met jonge kinderen.


Praktisch: ik vertrek steeds vanuit een wetenschappelijke basis om nadien deze kennis te vertalen naar herkenbare voorbeelden en concrete tips en adviezen.


Voorbeelden:

  • Preventief werken aan slaap: een handleiding
  • Help, mijn baby kan niet zelfstandig (door)slapen (4m-12m)
  • Interview of Q&A over slaap: mix van vragen