The Good life with sleep: Slaapresultaat in vier weken op een kindvriendelijke manier!

Lees jij ook de overload (en vaak tegenstijdige) aan slaapadviezen op het internet, maar werken ze niet bij jouw kindje?

Voel jij je ook zo onzeker omdat het bij andere ouders wél lukt om hun kindje te doen slapen en je vraagt je af wat je verkeerd doet? 

Wil jij graag een oplossing van het slaapprobleem maar wil je vooral op een kindvriendelijke manier tot een duurzaam slaapresultaat komen?

Is dit herkenbaar?

 • Je wilt wel heel graag meer slaap voor jezelf en je kindje, je leest er veel over maar je weet niet wie je moet geloven in de slaapwereld
 • Je botst op je eigen onzekerheid, twijfels en vermoeidheid waardoor je niet in actie komt en blijft aanmodderen en verderploeteren
 • Je wil het eigenlijk allemaal: langere blokken van slaap en jouw kindje die sneller in slaap valt, maar je gelooft niet dat het voor jouw baby kan werken
 • Je wil wel graag hulp inschakelen maar je vraagt je af wat je daar kan leren wat je niet al weet (of gelezen hebt)

Je hebt al heel wat geprobeerd, zonder resultaat

Ik begrijp jou! Het is moeilijk om de bos door de bomen te zien in de overload aan (foute) slaapinformatie

 • Ik zie jou wanneer je het gevoel hebt gefaald te hebben als mama omdat je je kindje niet kan laten slapen
 • Ik hoor jou wanneer je zegt het gevoel te hebben het verkeerd aan te pakkn (want het lukt anderen wél en mij niet op mijn kindje te doen slapen)
 • En je leest veel over die succesverhalen over slaap (“na twee nachten sliep hij door!"), maar je zou niet weten hoe daar in godsnaam aan te beginnen
 • Ik hoor jou wanneer je aangeeft dat je ondertussen als mama de energie niet meer hebt voor je andere kinderen

Wat jij zoekt is:

 • Een duidelijke visie over slaap én hoe je dat praktisch kan aanpakken: er is te veel, te vaag, te verschillend in aanpak, de De ene slaapcoach werkt gevoelsmatig, de andere slaaptraint… je wordt onnozel van al die regeltjes
 • Meer rust en slaap in huis op een snelle en duurzame manier die goed is voor kinderen, mét een ervaren iemand aan je zijde die je behoedt van trial & error en schade aan je kind
 • Dat iemand je bij elke stap naar meer slaap bij de hand neemt een mentor, een stok achter de deur! Stap voor stap de juiste dingen doen op maat van je kindje zonder dat je er alleen voor staat
 • Alle antwoorden over wat je van de slaap van je kindje kan verwachten en concreet advies: niet veel bla bla, maar effectieve praktische voorbeelden
 • Wetenschappelijk onderbouwde informatie over slaap met diepgang rond het emotioneel welzijn van jonge kinderen zonder streng en hard te hoeven zijn

Wat zeggen andere ouders?

Clara // Leon 8M

Ik vond het fijn om gesteund te worden in de overtuiging dat we Antoine op een zachte manier konden helpen om te leren doorslapen.

Evy // Lou 9M

Ik zou deze cursus aanraden om weer vertrouwen te krijgen in jezelf en om meer relaxed te zijn omdat je weet hoe je de zaken moet aanpakken.

Chloé // Marcel 1 jaar

U bent een redding geweest voor ons gezin. De slaap en de rust is teruggekeerd. Iedereen heeft meer structuur en regelmaat en dat laat zich voelen in alles. Iedereen is vrolijker, ook de kids.

Melissa // Zoé 18M

Zoveel tijd gestoken in dokter en middeltjes, altijd met een negatieve resultaat. Met Ina was het resultaat direct positief. Na 18 maanden kunnen wij eindelijk genieten van onze nachtrust en hebben we een vrolijke baby.

Yasmine // Roos (15M)

Het was een fijne samenwerking en een godsgeschenk dat we weer onze slaap kunnen terugkrijgen.

Ilse // Nina 9M

Om eerlijk te zijn geloofde ik niet meteen in het concept van een slaapcoach: we hadden zelf echt al veel slaapgidsen toegepast en trucjes geprobeerd. Waarom zou dit wel werken? Voor we aan de echte coaching begonnen, kregen we al wat 'huiswerk' mee. Dat voorbereidend traject op de slaapcoaching was voor Nina en dus ook voor ons essentieel. We leerden ook veel bij over slaap in het algemeen. Alles is ook heel rationeel 'gestaafd' en dat zorgde ervoor dat ik er ook in begon te geloven. Na 3 nachten sliep ze door... en nu een maand later doet ze dat nog steeds. Nina was altijd al vrolijk overdag, maar dankzij de slaapcoaching zijn wij dat nu ook :-)

Charlotte  // Sam (1 jaar)

Na 1 jaar niet of amper slapen, slapen we nu sinds een maand elke nacht door. Slaap= zo belangrijk en dat beseffen we nu nog veel harder dan toen we geen slaap kregen.

Joanna // Mathis 13M

Als mama was ik mijn zelfvertrouwen aan het verliezen omdat we niet meer wisten hoe we het moesten aanpakken. Toen kregen we via de pediater een foldertje mee van Ina. Toen ik het las, dacht ik dat lukt nooit om op korte tijd een correct slaapritme aan te leren. We hebben toch de stap gezet en zijn zo blij hoe dit ons geholpen heeft. Oude, slechte gewoontes konden snel afgeleerd worden. Een aangepast eet- en slaapschema zorgden voor een snel resultaat en na enkele dagen sliep onze zoon, zonder problemen, de nodige uren overdag. ‘S Nachts werkten we intensief aan de juiste troostmethode en dit begon ook zijn vruchten af te werpen.

Welkom bij The Good Life with Sleep: in vier weken naar meer slaap en rust


Met deze online cursus gaan we exact dát doen: de algemene adviezen overstijgen en naar de kern van het slaapprobleem gaan. Ik geef jou een unieke en wetenschappelijk onderbouwde slaapoplossing zodat jij met een analyse op maat van jouw kindje in vier weken tijd meer slaap en rust kan scoren.

Wanneer jij meestapt in de online cursus de Good lIfe with sleep, dan kan ik jou garanderen dat:

 • Je die zoektocht naar de ultieme slaaptip, de magische oplossing kan opbergen: al de informatie over slaap zit in deze cursus
 • Je in een paar weken dat vertrouwen kan terugpakken: je begrijpt wat jouw kindje nodig heeft om makkelijk in slaap te vallen en langere blokjes te slapen
 • Je de vrijheid en het plezier  kan ervaren van een baby die helemaal zelf in slaap kan vallen, voorspelbare dutjes slaapt en zelfstandig kan (door)slapen.
 • Je de principes van de slaapbiologie kent én kan tegemoetkomen aan de emotionele noden van je kindje
 • Je die troostmethode in handen hebt die past bij jouw gezin en jouw kindje: veel nabijheid en liefdevol of meer grenzen en ruimte geven
 • Je in de sneltrein van het leven waar je je op alle fronten moet geven en veel verwacht wordt (als mama, partner, werknemer, vriendien,…) niet meer op de toppen van je tenen hoeft te lopen.
 • Je weet hoe je een concrete aanpak op maat kan opstellen voor jouw kindje
 •  Je niet opnieuw en opnieuw met dezelfde 8 puzzelstukjes van gratis info op het internet moet proberen een slaappuzzel van 1000 stuks op te lossen
 • Je de juiste keuzes kan maken in de overload aan slaapdvies omdat je tot de kern van het slaapprobleem kan komen.
 • Ook wanneer je geen standaard, easygoing baby hebt die niet thuis hoort in de boekskes, maar wel een héél temperamentvol, energieke, zeer alerte of héél nieuwsgierige baby hebt, je de slaap kan optimaliserenWaarom ik?

In de slaapwereld domineren de laatste jaren steeds dezelfde stemmen en visies het beeld over slaapproblemen en jonge kinderen. Een hele generatie van ouders groeit op met de idee dat slaapproblemen met een vaste aanpak van quick fixes en te volgen ‘regeltjes’  snel op te lossen zijn. Op het internet is er een obsessie voor perfecte slaappatronen. Het beeld wordt zo versterkt dat baby’s op 4 maanden moeten kunnen doorslapen en dat er voor élk slaapprobleem een perfecte (zelfde) oplossing is. In de hoofden van deze generatie van ouders groeit dat perfecte babyslaap “maakbaar” en snel haalbaar is voor élke baby.  Slaapcoaches weten dan wel veel over slaap, ze hebben (vaak) geen enkele opleiding in de ontwikkelingspsychologie en welzijn van jonge kinderen (IMH). Ouders zijn vaak onwetend over de achtergrond van coaches in hun radeloosheid. Daar zit je dan als ouder met je niet zo easygoing, maar temperamentvolle baby in je armen waarbij de ‘regeltjes’ niet werken. Ik sprak héééél veel mama’s die rondlopen met het gevoel gefaald te hebben als mama omdat ze achterblijven met het gevoel niet in staat zijn aan te voelen wat hun baby nodig heeft -omdat de standaardoplossingen niet werkten voor hun baby.

De dominantie van deze beelden en het bereik van slaapcoaches hield me lang tegen om een laagdrempelig aanbod uit te werken in de vorm van een online cursus.  De moed zakte me altijd snel in de schoenen: wat kan ik als kleine insta-garnaal hier tegen inbrengen?  Met deze cursus doe ik een moedige poging een ander geluid te laten waaien in de slaapwereld. Want geen weerwerk bieden is eigenlijk ook geen optie: ouders bewustheid brengen rond het welzijn van jonge kinderen én de stem van kinderen laten horen, daar wil ik heel graag met mijn billen bloot deze cursus in de wereld brengen.

Mijn missie? Ook de slaap van jouw baby kan drastische verbeterd worden. Ik kan jou daar brengen en je tonen: je kan écht wel al de puzzelstukjes van de slaappuzzel leggen en tot de kern van de slaapoplossing komen! Je kan zelf slaapexpert worden van jouw baby!

Zelfstandig aan de slag of in groep met extra emailondersteuning of toch méér die 1-op-1 ervaring van een persoonlijk slaaptraject? Aan jou de keuze!

BASIS

Individueel traject zonder begeleiding

 • Levenslang toegang
 • Geen mogelijkheid tot vragen/begeleiding

49 euro

GOUD

Groepstraject mét persoonlijke begeleiding

 • Levenslange toegang
 • Mogelijkheid tot termijnbetaling
 • 3 uur ondersteuning tijdens videocalls in groep verspreid over 3 weken
 • 3 persoonlijke consulten
 • Opvolging/mogelijkheid tot vragen stellen voor een periode van 4 weken
 • MAX 10 deelnemers

149 euro

! Gratis ondersteunende slaapgids bij elke formule !

! Ik zet voor deze eerste keer de toegang tot de cursus open van 2/11 tem 16/11. Nadien gaan de deuren toe, tot maart volgend jaar .

Waaruit bestaan de modules van de online cursus?

Deze online cursus is opgebouwd zodat je een slaapanalyse op maat van jouw kindje kan maken. Het overstijgt de algemene adviezen en het met losse flodders raak te proberen schieten. Met deze online cursus kom je tot de kern van de slaapoplossing.

 1. 1
  In deze module leer ik je alles over de slaapbiologie zodat jij de slaapexpert wordt en de slaap van je kindje begrijpt
 2. 2
  In deze module krijg je inzicht in de redenen waarom jouw kindje momenteel moeilijk slaapt.
 3. 3
  In Module 3 leer je wat jij kan doen om de slaap van je kindje te optimaliseren.  In module 4 ga je je met de keuze van de troostmethode de ideale slaapsetting creëren.
 4. 4
  In deze module ga je na een ideale voorbereiding met een concreet stappenplan aan zelfstandig slapen werken.

Nog vragen?

Zijn er vragen, je kan me altijd mailen via hallo@inavanhumbeeck.be of een berichtje sturen via instagram. (gratis gesprek?)

hillarry mason

Bonusmateriaal


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquat enim ad minim 

sarah james

ceo of firm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquat enim ad minim 

Dave Sapiro

ui/ux designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquat enim ad minim 

Lisa Bellucci

human resources

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquat enim ad minim 

Mike Tatum

Marketing wizard

Mijn verhaal?

Als mama van drie kinderen ervaar ik het elke dag: het is soms een challenge dat moederend werken en al werkend moederen: al de ballen in de lucht houden in een never ending race tegen de klok. Het is vaak een liefdevolle en vermoeiende rollercoaster en het blijven zoeken naar een balans tussen als deze “Ina’s”.

De lat ligt hoog (of we leggen deze hoog voor onszelf) en de in scene gezette perfecte instagramplaatjes maken ons vaak onzeker. We willen het zo graag zó goed doen: onze kinderen een stevige basis meegeven zodat ze met vertrouwen in het leven staan en een fijne band met hen opbouwen. De overload aan informatie over wat goed is voor onze kinderen is soms overweldigend en tegenstrijdig aan elkaar: “je moet ze niet verwennen, zo gaan ze het nooit leren” en “je mag je kindje niet laten huilen, je kindje slaaptrainen is schadelijk”.

Is deze huidige ratrace het beste wat er is voor jongen kinderen?

Ik denk het niet, er is geen enkele baby die ervoor zou kiezen om elke dag zijn ouders te missen en na drie/vier maanden naar de opvang te gaan. We weten dat als we echt “het beste voor onze jonge kinderen” willen, dat we ze dan in de ideale wereld best pas vanaf 6 maanden naar de kinderopvang laten gaan, ze lang borstvoeding krijgen en ze dicht bij hun ouders kunnen zijn.

Is deze huidige ratrace het beste voor ons als ouders?

Waarschijnlijk ook niet, maar we krijgen er vaak wel veel voor terug. Het plaatje van die vrouw aan de haar zonder rechten- dat lijkt me dan ook weer geen optie.

Kunnen we dan niets doen?

Ik denk het wel! Deze maatschappelijke context kunnen we niet direct veranderen: mama en papa (fulltime) aan het werk. Oplossingen op maatschappelijk vlak zitten nog niet direct in de “pipeline”. Ondertussen is het wel zo fijn jou- moderne vrouw in de hedendaagse maatschappelijke context- te ondersteunen en te empoweren: een gezond compromis zoeken tussen het ondersteunen van de behoeften van jouw kindje en hen te geven wat ze nodig hebben zonder het gevoel te hebben jezelf weg te cijferen.


Slaapproblemen hebben een grote impact op gezinnen in de huidige maatschappelijk tweeverdienerscontext: het is een risicofactor voor emotionele- en gedragsproblemen bij kinderen, voor parentale burn-out, depressie en het algemeen welzijn van ouders én het zet de hechtingsrelatie tussen ouders en kinderen onder druk. Slaapcoaching kan dan een weg zijn in het ouderschap om -luisterend naar wat jonge kinderen nodig hebben- hen weerbaar te maken en hen de tools mee te geven om het hen zo makkelijk mogelijk te maken. Hen geven wat ze nodig hebben: groei-momenten stimuleren en hen succes-en faalervaringen gúnnen. ⁠