Wil jij ook begrijpen waarom je kindje niet wil slapen?

Download nu gratis mijn e-boek (5M+): 

"Vier redenen waarom jouw kindje veel wakker wordt ‘s nachts"

Vier redenen die je 

moet kennen om naar de kern 

van het slaapprobleem te gaan: nu in dit e-book

Meld je nu aan en je bent al zeker van de eerste stap in de goede richting.  #teamsleep ligt hem natuurlijk niet alleen in te weten hoe je bepaalde patronen kan  doorbreken, maar ook HOE je het allemaal doet. Zodat je begrijpt wat jouw kindje nodig heeft en je nooit meer bang moet zijn iets verkeerds te doen.

Schrijf je hier in

Hoezo? Naar de kern van het slaapprobleem?

Dat klopt, elk kindje kan en wil heel graag slapen. Ieder van ons wordt geboren met de benodigdheden om te slapen. Elk slaapprobleem heeft een oplossing, dat zie ik elke keer gebeuren tijdens de persoonlijke slaaptrajecten met ouders en hun kindjes. Van oververmoeidheid en slaaptekort naar makkelijker inslapen en langere blokjes van slaap, op een paar weken tijd. Het lukt altijd. Waanzinnig vind ik dat, elke keer opnieuw. En na een eerste voorzichtigheid, dacht ik: ik wil dit met jou kunnen delen, hoe je tot de kern van het slaapprobleem komt. Want het kan dus! Slaapresultaat in een paar weken tijd op een kindvriendelijke manier. Omdat ik dit jou ook héél hard gun, heb ik voor jou een slaapaanpak klaar: supersterk en efficiënt. 

Binnenkort ga ik deze formule, dit script lanceren en het gaat "The Good Life With Sleep" heten. Het eerste puzzelstukje krijg je hier en nu in handen, met dit e-book.

Veel plezier ermee.