Mijn online cursussen zitten vol met tips en een concreet stappenplan om op eigen tempo aan gezonde slaapgewoonten en zelfstandig (door)slapen te werken.

Niet eindeloos analyseren, maar ook echt stappen zetten naar verandering adhv concrete taal en super-praktische tips waar je zelf mee aan de slag kan.

Steeds met het welbevinden van jonge kinderen en jonge gezinnen als uitgangspunt. 

Online cursus voor baby's en peuters van 8-18 maanden

The good life with sleep: stap voor stap naar zelfstandig doorslapen

Hoe fijn is het als jouw kindje snachts slaapt zodat jij ook kan slapen? Hoe veel moeitelozer zou het ouderschap zijn als je de ouder kan zijn die je zou willen zijn en je kindje de slaap krijgt die hij nodig heeft? 

Meer rust en meer plezier in het gezin omdat je kindje goed slaapt. Eerst nog leren slapen met de hulp van zijn ouders en daarna helemaal alleen!

In deze cursus gaan we samen stap voor stap op zoek naar een slaapaanpak die past bij je kindje.

Inhoud van de cursus? de wetenschappelijke info over slaap en en concreet stappenplan.

Online videocursus 0-4 maanden

Een babyhandleiding met slaaptips voor een kraamtijd in balans

Als (toekomstige) ouders ben je op zoek naar meer informatie voor een vlotte start. Je hebt vragen over het dagritme van je kindje en je voelt je wat onzeker over wat je wel en niet moet doen. Met deze online cursus start je met 100% vertrouwen aan dit nieuwe hoofdstuk. Je krijgt de wetenschappelijk basis over slaap en concrete tips per leeftijdsfase