Online videocursus:

Een babyhandleiding met slaaptips voor een vlotte start en een kraamtijd in balans

Speciaal voor zwangere ouders of voor ouders met jonge kindjes van 0-4 maanden die op zoek zijn naar een kraamtijd in balans

Hét perfecte kraamcadeau onmisbaar op je geboortelijst: als cadeau voor jezelf of te geven aan ouders

Alle ouders en alle baby's verdienen een goede slaap! Je kan dus niet vroeg genoeg starten met het verzamelen van kennis over slaap. Precies weten welke behoeften je kindje heeft in welke fase gaat je zo veel zelfvertrouwen geven! Het gaat jou het vertrouwen geven dat jij jouw kindje een vlotte start kan geven.

Volledig online

Met een pasgeboren baby wordt tijd een luxeproduct, je kan alles online of voor de geboorte op eigen tempo volgen

Praktische tips met snel resultaat
Dit is een praktische cursus vol handige weetjes en praktische tips waarvan elke ouder ze zou moeten weten van bij de start
Wetenschappelijk onderbouwd
Je krijgt alleen recente en wetenschappelijk onderbouwde informatie.

Om in deze magische en ook uitdagende periode van het leven jou te helpen groeien in het genieten van het 'groot' worden en het opbouwen van de band met je baby.

Je hebt het gevoel dat je helemaal overdonderd wordt (zal worden) door het ouderschap. Je wil graag goed voorbereid starten.

Misschien kan ik beter stoppen met borstvoeding? Mag ik mijn baby in slaap voeden of is het beter hem wakker in zijn bedje te leggen? Mijn baby slaapt, zou ik hem wakker maken om eten te geven? Verwen ik mijn baby nu door hem zoveel te dragen? Zou mijn baby nog honger hebben? Heeft hij last van krampjes? De eindeloze opeenvolging van nieuwe keuzes geven jou het gevoel in een achtbaan te zijn terechtgekomen. Je bent er dan wel ingesprongen met je ogen toe, maar je weet niet hoe je eruit zal komen. Je wordt gek van alles en iedereen met (goedbedoelde) en tegenstrijdige adviezen

"Growing joy in early life"

Hoe fijn zou het zijn als:

 • Je de basis kan leggen van gezonde slaapgewoonten en zelfstandig (door) slapen op basis van de wetenschappelijke kennis en dit steeds in verbinding met je  baby.
 • Je de overwhelm en het giswerk bij het krijgen van een pasgeboren baby kan weglaten en als ouders het vertrouwen en de gemoedsrust krijgt dat je de kennis in handen hebt om een uitgeruste en tevreden baby te hebben.
 • Je de slaap van je baby kan optimaliseren en verlengen: Je kan je baby ondersteunen naar meer slaap vanaf je baby geboren is, hem helpen aan lange slaapjes overdag en je baby ondersteunen zich te orienteren in het dag- en nachtschema.
 • Je de troostmethoden kent om je onrustige en ontroostbare baby te ondersteunen
 • Je de twee geheime wapens van slaap bij pasgeboren baby’s zou kennen!
slaapcoach

Jouw baby is de allerliefste baby ter wereld en je wordt overspoeld door liefde voor hem of haar, maar je worstelt met SLAAP. En de grootste uitdaging is om zelf wat slaap te krijgen. Niemand heeft je verteld dat slaaptekort in de eerste weken en maanden met je baby zo zwaar is. Je voelt je onzeker en vraagt je af: wat doe ik verkeerd en hoe kan ik mijn baby beter laten slapen?

Hét perfecte kraamcadeau dat ik zelf ook graag had ontvangen. Naast pampers, tutjes en een draagzak onmisbaar op jouw geboortelijst.

Met deze online cursus vermijden we de overwhelm en het giswerk bij het krijgen van een pasgeboren baby. Ouders worden ondersteund om 100% te genieten van de magische momenten van het ouderschap zonder uitgeput te raken door het gigantische slaaptekort. Ouders ervaren de vrijheid en het plezier dat gepaard gaat met de basis te leggen van een baby die zelfstandig kan (door)slapen

Meer slaap maakt een wereld van verschil

Op het einde van deze online cursus: 

 • Weet je hoe je je baby op een liefdevolle en responsieve manier kan ondersteunen om beter te slapen
 • Weet je wat je de eerste maanden qua doorslapen kan verwachten
 • Heb je jouw baby leren kennen en weet wat jouw baby nodig heeft qua slaap, voeding en (on)rust: Wat is een veilige slaapomgeving? Mag ik mijn baby in slaap helpen ? Maak ik mijn baby best wakker als hij te lang slaapt? Hoe weet ik of mijn baby voldoende drinkt ? Kan een baby te veel drinken? Je hoeft niet meer te twijfelen. 
 • Heb je een stappenplan (per maand) om vanaf de geboorte jouw baby aan meer slaap te helpen: tips en duidelijke richtlijnen, hulpmiddelen (hand-outs) en voorbeelden van dagritmes als houvast om je baby stap voor stap en liefdevol  te begeleiden naar een gezond dag- en nachtritme. 
 • Heb je de informatie over pasgeboren baby's die je nodig hebt om de slaap van je baby te optimaliseren. Je kriijgt 1 jaar toegang tot deze life-changing online cursus. Je helpt je baby aan gezonde slaapgewoonten doorheen elke ontwikkelingsmijlpaal.
 • Kan je jouw baby helpen slapen: installeer de juiste basis en voel het plezier van lange blokjes van slaap in de nacht, bouw een band op met je baby: met minder zorgen over een onrustige baby, heb je meer tijd om de tijd samen met je kleintje te koesteren. Hou van het ouderschap: voel het zelfvertrouwen en de rust zodat je kan ontspannen en genieten van elke fase .

Online videocursus: DIY of We doen het samen

Met deze cursus help je je baby slapen: je geeft de juiste basis en voelt het plezier van lange blokjes van slaap. Met minder zorgen over een onrustige baby (honger? slaap? moe?) bouw je makkelijker een band op met je baby en heb je meer tijd samen met je baby om te koesteren. Je kan het zelfvertrouwen en de rust voelen zodat je kan ontspannen en genieten van elke fase.

DIY Online Videocursus: 

97,-

 • Handige tips: wat elke ouder moet weten voor hij een baby krijgt
 • Handig werkboek om je eigen plan te creëren
 • Handige hand-outs en voorbeeldroutines
 • Inzicht in de factoren die de slaap van je baby verstoren én wat jij kan doen om de slaap van je baby te optimaliseren
 • Stappenplan naar zelfstandig slapen
 • 1 jaar toegang tot de cursus
 • Volledig wetenschappelijk onderbouwd

'Samen slapen pakket'

249,-

De volledige inhoud van de DIY online videocursus

 • Intakegesprek: kennismaking en opstart (30min) 
 • Videogesprek (60 min.): advies en feedback adhv slaaplogboek 
 • Opvolgconsult (60 min.): afrondende adviezen*

*In te boeken tot de leeftijd van 6 maanden

Cursusinhoud: online videocursus

De slaapontwikkeling van baby's 0-4 maanden

De meest voorkomende oorzaken waarom jouw kindje slaapstruggles ervaart

Wat kan jij doen om de slaap van je baby te optimaliseren

 • De perfecte slaapomgeving
 • Waarom vechten pasgeboren baby's tegen slaap? 
 • Jouw baby helpen zelfstandig te slapen
 • In het midden van de nacht
 • Mijn baby wil niet alleen slapen


Stappenplan per leeftijdsfase: hoeveel voedingen? Slaap? Wakkertijd? nodig per leeftijdsfase


De antwoorden op al jouw vragen


Handig werkboek om je eigen plan te creëren


Hand-outs: voorbeeldroutines, schema's en samenvattingen


Voorbeeldroutines per leeftijdsfase


Hoe starten met zelfstandig slapen?


De magische verbinding tussen ouder en kind is altijd mijn passie geweest. Als kinderpsychologe weet ik dat baby’s nooit meer zo snel zullen groeien, ontwikkelen en leren als tijdens de eerste 1001 kritische dagen van hun leven en slaap is daarin cruciaal om het babybrein goed te laten ontwikkelen. Gezonde slaapgewoonten en slaapcoaching ondersteunen dan ook de positieve verbinding tussen ouders en kind.

Wat maakt deze online videocursus uniek?

Meer vertrouwen en genieten van het ouderschap

Gezonde slaap ondersteunt de ontwikkeling van jouw baby: emotioneel; lichamelijk, intellectueel en sociaal. Een goed uitgeruste baby verandert grondig de manier waarop je het ouderschap ervaart. De kans op Post Partum depressies, angsten, stress en de gevoelens van overwhelm nemen significant af zodat je op een totaal nieuwe manier geniet van het ouderschap. Gelukkige baby's, gelukkige ouders, gelukkiger als koppel. Goede slaap verandert ALLES.

Kinderpsychologe en SlaapExpert

Ik heb er mijn fulltime job van gemaakt om ouders met jonge kinderen (0-4 jaar) te helpen zelfstandig (door) te slapen. Dit is geen bij-job voor mij. Met mijn opgebouwde ervaring kan ik heel snel verklaren waarom jouw kindje niet doorslaapt. Ik volg heel wat bijscholingen over slaap (en ontwikkelingsuitdagingen bij jonge kinderen) zodat mijn expertise 'up-to-date' blijft.

Terug een Happy baby

Je krijgt inzicht in wat jouw kindje je probeert te vertellen. Je krijgt een brede kijk waarbij we naast slaap ook gaan kijken naar de ontwikkelingsdomeinen van je baby, de voedingsbehoeften, de zintuigelijke prikkelverwerking, ontwikkelingsmijlpalen- en thema's...De actiepunten en de opbouw van de slaapbegeleiding zijn 100% afgestemd op de noden van je kindje.

Online videocursus

Growing Joy In Early Life

Welkom!

Meer slaap is écht life-changing. Slaap is Life!


Elk gezin heeft recht op voldoende rust.⁠

Elke ouder mag de best mogelijke ‘versie’ van zichzelf zijn.

Elke baby heeft slaap nodig, het is een biologische behoefte, geen luxe. ⁠


100% #TeamSleep


Welkom dus. Ik kijk er naar uit om met jou kennis te maken en aan de slag te gaan!


Lieve groet


Ina

Geef jezelf deze online Videocursus cadeau

en leg de basis van de vrijheid en het plezier dat samengaat met een baby die zelfstndig doorslaapt

 • Je kan onmiddellijk starten
 • Veilig online betalen via mollie

Slimme vragen die anderen al eerder stelden over deze online cursus

Voor wie is deze online videocursus bedoeld?

Deze online videocursus is bedoeld voor zwangere ouders of ouders met een pasgeboren baby.

Wat als ik twijfel of deze online videocursus wel iets voor ons is?

Deze online cursus is zeker iets voor jou!

- anders zou je tot hier niet hebben verdergelezen :)


Ga ik ook echt verandering zien?

Ja, deze online videocursus geeft al de (wetenschappelijke) informatie die je moet weten over slaap bij een pasgeboren baby. Ik heb deze cursus gemaakt met als doel de informatie te delen die elke ouder moet weten voor ze een baby krijgen.  


Het bespaart jou uren tijd met googelen, het lezen van slaaplogs, het kopen van een slaapboek. In deze cursus zit al de informatie die je zoekt. De cursus zit val handige tips en weetjes over pasgeboren baby's.


Als ouders leg je de basis en ervaar je de vrijheid en het plezier dat gepaard gaat met een baby die zelfstandig (door)slaapt.


Waarom zou je deze videocursus kopen? ( en niet deze van een andere slaapcoach?)

Ik ben kinderpsychologe en slaapexperte. Ik heb er mijn fulltime job van gemaakt om ouders met slaapvragen te helpen. Met mijn jarenlange ervaring (>10 jaar) als kinderpscyhologe en gecertificeerde slaapcoach, de kennis over de biologische slaapritmes en de keuze van de juiste troostmethode is het makkelijk voor mij om jouw kindje te laten doorslapen. Ik school me continu bij en werk dagelijks met ouders met slaapproblemen. Het vraagt heel wat expertise om jouw baby zo natuurlijk mogelijk zonder (heel) veel tranen aan te moedigen door te slapen. 

Misschien wacht ik beter nog even af? Soms zijn er ook een paar goede nachten.

Dat mag en kan je doen. Misschien gaat het een paar nachten beter of 'goed genoeg'. Net goed genoeg om te overleven als ouder?


Slaap is een basisbehoefte, geen luxe. Elke ouder heeft recht op slaap. Jij ook!

Hoe sneller je start, hoe sneller je resultaat zal zien. Meestal zijn ouders nog niet echt klaar voor ze starten met slaapcoaching. Ouders zitten eerst nog lang vast in hun hoofd zichzelf te overtuigen dat ze dit ‘als ouders zeker zelf moeten kunnen’, zéker met al de ideaalbeelden in het land der moeders en vaders die nog wat extra druk op de ketel zet en met dat stemmetje op de achtergrond dat je nimmer of nooit het zwijgen opgelegd krijgt ‘dat dit zeker wel een fase zal zijn’.

Wanneer je zakt van je hoofd naar je lichaam, zal je heel wat andere signalen opvangen want ook jouw lichaam lijdt onder het slaapgebrek. Ook voor jouw lichaam is het beter gisteren dan vandaag te starten. Geen pilletje, spuit of siroop dat een verkwikkende nachtrust kan vervangen. Slaap is ook voor jou het beste medicijn voor allerlei fysieke en psychische klachten.

Wanneer is deze cursus niets voor jou?

Deze cursus is niets voor jou wanneer:

- je verwacht dat deze online cursus ervoor zorgt dat je baby nooit meer zal huilen of onrustig zal zijn

 - je op zoek bent naar persoonlijke coaching en begeleiding. Dan boek je deze cursus best in als preventief pakket met twee videoconsulten (videoconsulten in te boeken tot je baby 6 maanden oud is).

- je op zoek bent naar de magische oplossing.  Het grootste gedeelte van deze cursus is gebaseerd op wetenschappelijke kennis. Echter, er is no one size fits all - aanpak. Omgaan met een pasgeboren baby is geen exacte wiskunde en er bestaan verschillende visies en methodes. Ik geef je al de tips en inzichten mee die elke ouder moet weten. Als ouders kan je zelf aanvoelen wat je graag wil toepassen en welke tips niets voor jullie zijn. Niet al de voorgestelde tips zullen juist aanvoelen voor jullie. Dat is helemaal ok.

Ik heb nog een andere vraag...

Heb je nog een andere vraag. Je kan je vraag steeds stellen via hallo@inavanhumbeeck.be  Bij twijfel kan je een gratis kennismakingsgesprek inboeken via mijn website.