The Good life with sleep! 

Hoe jij ervoor zorgt dat jouw kindje gaat slapen en jij ook je slaap terug hebt zodat je de energie hebt om de ouder te zijn die je zou willen zijn

Hoe veel méér zou jij dan kunnen genieten van het ouderschap?

Deze unieke online videocursus voor ouders met baby's van 8-18 maanden geeft duidelijk, wetenschappelijk onderbouwd advies over slaap. Steeds met het welzijn van jonge kinderen als uitgangspunt (Infant Mental Health). Er is geen 'standaard' aanpak die voor alle kindjes werkt. Ik leer jou de basisprincipes over slaap zodat je het vertrouwen krijgt om op maat van jouw kindje een afgestemde slaapaanpak uit te werken. 

Herken je dit?

 • Je baby slaapt moeilijk zonder jouw hulp. Je kindje moet vaak in slaap geholpen worden (in slaap wiegen, heel veel voeden, rondrijden met de buggy)
 • De dutjes overdag zijn erg kort en onvoorspelbaar
 • Het duurt soms lang voor je baby in slaap is en hij is nadien terug snel wakker.
 • Er zijn nog heel wat nachtvoedingen om je baby aan meer slaap te helpen of je baby wordt heel regelmatig wakker snachts
 • Je maakt je wat zorgen over je baby: is er misschien iets aan de hand. Hij is zo angstig en aanklampend, kampt hij misschien met scheidingsangsten of heeft hij toch nog honger?
 • Je bent doodmoe en je kan niet de ouder zijn die je zou willen zijn

Je hebt al heel wat geprobeerd, zonder resultaat

Meer rust en meer plezier in het gezin omdat je kindje goed slaapt.

Ervaar de vrijheid en het plezier van een baby die helemaal zelf in slaap kan vallen, voorspelbare dutjes slaapt en zelfstandig kan (door)slapen. Je kan op een liefdevolle en rustige manier de basis leggen voor optimale slaap en jouw kindje de vaardigheid van slapen leren adhv wetenschappelijke, kindvriendelijke interventies die afgestemd zijn op jou en je baby.

Je wil dit?

 • Meer slaap voor jou en je kindje
 •  Een meer voorspelbaar dagritme voor je kindje
 • Zalig lange blokjes van slaap snachts 
 • Een concreet stap voor stap slaapaanpak: duidelijke taal met gerichte interventies: wat kan JIJ doen om de slaap van je baby te optimaliseren?
 • Concrete tips om je kindje zelfstandig te leren inslapen
 • De redenen kennen waarom jouw baby slaapstruggles ervaart. Je hebt zowat alles geprobeerd en niets werkt.
 • Je wil je kindje aanmoedigen de vaardigheid van zelfstandig slapen onder de knie te krijgen.

Je hebt je al ingelezen over slaap en deze tips lijken niet te werken voor jouw kindje, of werken maar voor eventjes. Heel veel tijd gaat naar het zoeken van oplossingen. Je vraagt je af wat je fout doet. 

Dus je wil een duurzame methode vinden zodat jouw baby zelfstandig kan slapen zonder jouw constante hulp?

Daarvoor ontwikkelde ik deze online videocursus!

The Good Life With Sleep!

Met de wetenschappelijk onderbouwde info en een concreet stappenplan begeleid ik jullie doorheen de cursus naar meer slaap. Stap voor stap.

Je leert begrijpen waarom je kindje protesteert om te gaan slapen. Want pas als je echt begrijpt hoe slaap werkt, kan je je kind helpen.

Ik laat je zien hoe je een perfecte voorbereiding kan opzetten voor je kindje zodat samen gaan slapen zonder stress verloopt.

We maken het jouw kindje zo gemakkelijk mogelijk om in slaap te vallen.

En nee daar hoef je geen urenlange video's voor te kijken!

In 3 uur tijd, weet jij alles over slaap wat je op dit moment moet weten. Met korte en heldere instructiefilmpjes ontdek jij alles over slaap. Het concrete stappenplan gaat je helpen om je kindje zelfstandig te laten slapen en met het werkboek vol voorbeeldroutines en checklists lukt dat jou straks ook! Mocht het weer even moeilijk worden, dan heb jij binnen de kortste keren weer alles onder controle, want je behoudt maar liefst 1 jaar lang toegang tot het online materiaal!

Wat zeggen andere ouders?

Clara // Leon 8M

Ik vond het fijn om gesteund te worden in de overtuiging dat we Antoine op een zachte manier konden helpen om te leren doorslapen.

Evy // Lou 9M

Ik zou deze cursus aanraden om weer vertrouwen te krijgen in jezelf en om meer relaxed te zijn omdat je weet hoe je de zaken moet aanpakken.

Chloé // Marcel 1 jaar

U bent een redding geweest voor ons gezin. De slaap en de rust is teruggekeerd. Iedereen heeft meer structuur en regelmaat en dat laat zich voelen in alles. Iedereen is vrolijker, ook de kids.

Melissa // Zoé 18M

Zoveel tijd gestoken in dokter en middeltjes, altijd met een negatieve resultaat. Met Ina was het resultaat direct positief. Na 18 maanden kunnen wij eindelijk genieten van onze nachtrust en hebben we een vrolijke baby.

Yasmine // Roos (15M)

Het was een fijne samenwerking en een godsgeschenk dat we weer onze slaap kunnen terugkrijgen.

Ilse // Nina 9M

Om eerlijk te zijn geloofde ik niet meteen in het concept van een slaapcoach: we hadden zelf echt al veel slaapgidsen toegepast en trucjes geprobeerd. Waarom zou dit wel werken? Voor we aan de echte coaching begonnen, kregen we al wat 'huiswerk' mee. Dat voorbereidend traject op de slaapcoaching was voor Nina en dus ook voor ons essentieel. We leerden ook veel bij over slaap in het algemeen. Alles is ook heel rationeel 'gestaafd' en dat zorgde ervoor dat ik er ook in begon te geloven. Na 3 nachten sliep ze door... en nu een maand later doet ze dat nog steeds. Nina was altijd al vrolijk overdag, maar dankzij de slaapcoaching zijn wij dat nu ook :-)

Charlotte  // Sam (1 jaar)

Na 1 jaar niet of amper slapen, slapen we nu sinds een maand elke nacht door. Slaap= zo belangrijk en dat beseffen we nu nog veel harder dan toen we geen slaap kregen.

Joanna // Mathis 13M

Als mama was ik mijn zelfvertrouwen aan het verliezen omdat we niet meer wisten hoe we het moesten aanpakken. Toen kregen we via de pediater een foldertje mee van Ina. Toen ik het las, dacht ik dat lukt nooit om op korte tijd een correct slaapritme aan te leren. We hebben toch de stap gezet en zijn zo blij hoe dit ons geholpen heeft. Oude, slechte gewoontes konden snel afgeleerd worden. Een aangepast eet- en slaapschema zorgden voor een snel resultaat en na enkele dagen sliep onze zoon, zonder problemen, de nodige uren overdag. ‘S Nachts werkten we intensief aan de juiste troostmethode en dit begon ook zijn vruchten af te werpen.

online videocursus: DIY

 • Online videocursus
 • Handig werkboek om je eigen plan te creëren.
 • Inzicht in de factoren die de slaap van je baby verstoren én wat jij kan doen om de slaap van je baby te optimaliseren
 • Voorbeeldroutines (eet-en slaapschema's: 8M-18M)
 • Stappenplan naar zelfstandig slapen
 • Korte duidelijke instructiefilmpjes, to the point en concreet
 • 1 jaar toegang tot de cursus via een professionele leeromgeving

127 euro

incl. btw

Hoi, ik ben Ina

Kinderpsychologe, gecertificeerde slaapcoach, mama van drie kinderen,...


Ik wil jou graag helpen met de slaap van je kindje.


Meer slaap is écht life-changing. Slaap is Life!

Elk gezin heeft recht op voldoende rust. Elke ouder mag de best mogelijke ‘versie’ van zichzelf zijn. Elke baby heeft slaap nodig, het is een biologische behoefte, geen luxe. ⁠

100% #TeamSleep

Welkom dus. Ik kijk er naar uit om met jou kennis te maken en aan de slag te gaan!

Lieve groet

Ina

Inhoud van de cursus

Module 1

In deze module leer ik je alles over de slaapbiologie zodat jij de slaapexpert wordt en de slaap van je kindje begrijpt

Module 2

In deze module krijg je inzicht in de redenen waarom jouw kindje momenteel moeilijk slaapt.

Module 3 & 4 

In Module 3 leer je wat jij kan doen om de slaap van je kindje te optimaliseren.  In module 4 ga je je met de keuze van de troostmethode de ideale slaapsetting creëren. 

Module 5

In deze module ga je na een ideale voorbereiding met een concreet stappenplan aan zelfstandig slapen werken.

Meer slaap maakt een wereld van verschil!

Jij verdient het om de beste versie van jezelf te zijn!⁠